Made by Loes

Logo Daniels Huisman

Daniels Huisman Advocaten liet door LimeSquare een prachtige nieuwe website bouwen. Om de nieuwe look te completeren ging Letters van Loes aan de slag met het redigeren, herschrijven en schrijven van teksten. Zowel beeld als tekst onderstrepen het karakter van Daniels Huisman: helder, nuchter en professioneel.

Salut welzijn logo

Van SWO naar Salut: een naamsverandering, een heel nieuw takenpakket én opnieuw bekendheid genereren in de eigen gemeente. Letters van Loes werkte nauw samen met Twentse Storm bij het neerzetten van een geheel nieuw concept. De uitrol bestond uit een website inclusief een schrijfwijzer, het opstellen van persberichten, het schrijven van een videoscript, en het optekenen van klantverhalen.

Letters van Loes voor Ter Steege_collectie

Letters van Loes ondersteunt al enige jaren de marketingafdeling van Ter Steege BV uit Rijssen met het schrijven van productteksten. Denk aan omschrijvingen van potterie voor binnen- en buitenplanten en van woonartikelen zoals servies en woonaccessoires. De omschrijvingen zijn speciaal voor de webshop van Ter Steege geschreven en worden door afnemende retailers (zoals tuincentra) gebruikt voor folders of de eigen website.

Plan van aanpak_schrijven_redigeren_letters van loes

Aannemers en civieltechnische bedrijven schrijven met de regelmaat van de klok plannen van aanpak voor aanbestedingen. Zo ook StadLandWater Civiel Management en Advies. Letters van Loes neemt daarop de conceptversie onder handen en zorgt ervoor dat elk plan overzichtelijk is opgebouwd, een logische tekstvolgorde kent en prettig leesbaar is. Datzelfde is gedaan voor de bedrijfswebsite.

Buro Schuite biedt assessment services en begeleiding om samen met ondernemers het beste te halen uit mensen en organisaties. Eigenaresse Marleen Schuite wilde verder onder een nieuwe bedrijfsnaam met een bijpassende website. In samenwerking met Buro VH ontvouwde zich een nieuwe website die aansloot bij zowel Marleen als bij de organisatie die zij neerzet. Letters van Loes tekende daarbij voor de projectbegeleiding en de webteksten.

Letters van Loes voor Giovanni Capraro

Giovanni Capraro, een designlabel met ruim 600 medewerkers in heel Europa. Het label ontwerpt en fabriceert representatieve bovenkleding voor heren en dames. Letters van Loes verzorgde de webteksten voor de nieuwe website.

MST_website

MST, het welbekende ziekenhuis in Enschede. MST@Work zocht een tekstschrijver voor de ‘eigen’ website, speciaal bedoeld voor het huidige en toekomstige personeel. Letters van Loes schreef en redigeerde de webteksten met als resultaat een informatief en lekker leesbaar verhaal.

Nieuwsbrieven versturen met MailChimp

Letters van Loes verzorgt op regelmatige basis de nieuwsbrieven voor BIMpuls. Ik doe voorstellen voor de inhoudelijke structuur, herschrijf de ruwe teksten die ik aangeleverd krijg en zet teksten en afbeeldingen online in het digitale format. Na goedkeuring van mijn opdrachtgever zorg ik voor de verzending ervan via MailChimp.